Krijo llogarinë tënde të Google

Një llogari për gjithçka që të duhet

Një llogari falas të siguron hyrjen në çdo gjë në Google.

Merri të gjitha me vete

Ndërro pajisjet dhe vazhdo kudo ku e ke lënë.